Kapitalinnhenting for bedrifter

• Date: 10 sep 2019 • 16:00–20:30

Kjære medlemmer og samarbeidspartnere,

Moss Industri- og Næringsforening inviterer til medlemsmøte tirsdag 10. september 2019.

Denne gang får vi besøk av Lars Gunnar Fledsberg.

Tema for denne ettermiddagen og kvelden vil være kapitalinnhenting.

Lær om hvordan hente inn ekstern kapital til nyetablerte og veletablerte bedrifter.
Det blir en gjennomgang av de ulike finansieringskildene, hva de er opptatt av og hvordan skaffe kapital fra disse.  Alle tilstedeværende deltagere vil få gratis tilgang til video fra et 3 timers kurs i kapitalinnhenting. For mer informasjon om dette kurset, se www.cwi.no/kurskapitalinnhenting

Vi ønsker velkommen til hyggelig og garantert interessant høstmøte på Hotel Refsnes Gods!

Tid: Tirsdag 10. september klokken 16.00-19.30

Sted: Hotell Refsnes Gods

Vi ber om påmelding til arrangementet

post@industriforening.no eller på telefon

480 58 820 innen fredag den 6. september 2019.

Det er gratis å delta i møtet, men deltagelse i middagen belastes med kr. 600,-.

Ved påmelding må det presiseres om du skal ha middag eller kun deltar på foredraget.

Program:

Kl. 16.00 Fremmøte i Vanity Fair for registrering.

Kl. 16.30 Servering av to-retters middag i Kongesalen.

Kl. 17.30 Foredrag og diskusjon i Vanity Fair.

Kl. 20.00 Avslutning.

lars gunnar fledsberg

Lars Gunnar Fledsberg

Seriegründer og investor. Har hjulpet mange små og mellomstore bedrifter med å hente inn over 130 mill i kapital de siste 4 årene og har i samme periode vært med på å starte syv selskaper. Ett av selskapene er programvare selskapet Skooler, nå med 25 ansatte og kunder i 6 land.

Fledsberg har Master of Science i markedsføring og strategi, samt bachelor i økonomistyring fra Handelshøyskolen BI og har 23 år bak seg som leder i IKT-bransjen.