Medlemsmøte med generalforsamling den 26. februar 2019

Medlemsmøte med generalforsamling den 26. februar 2019

Nina Solli, NHO

De fremmøtte på medlemsmøtet og generalforsamlingen fikk en lærerik og hyggelig kveld på Refsnes Gods med Nina Solli, den nye regiondirektøren for NHO Viken. Viken omfatter Østfold, Akershus, Oslo og Buskerud og hun er talsperson for interessene til 8 000 medlemsbedrifter med 200 000 ansatte.

I NHOs perspektivmelding konkluderes det med at det må skapes 1,1 millioner nye jobber i Norge frem mot 2060 dersom dagens velferdsnivå skal opprettholdes. To tredeler av disse jobbene må komme i privat sektor.

Les hennes informative foredrag her:Foredrag NHO Viken 26. februar 2019

Finn også protokollen for generalforsamlingen her.
Protokoll for ordinær generalforsamling 2019_signert

Meld deg gjerne på til NHO sin årskonferanse. Følg linken i bildet nedenfor.