Nytt, aktivt medlemsår – velkommen!

Moss Industri- og Næringsforening starter medlemsåret i februar, mer presist tirsdag 28. februar. Vi inviterer til mingling, medlemsmiddag og -møte kl. 16.00 – 19.30. Tema: Sikkerhet – den aktuelle situasjonen! Vi lover et interessant og relevant foredrag med den fremste innen sin “bransje”. Foredragsholderen, hvis navn annonseres senere, er på høyeste nivå, har mye å bidra med og er et kjent “fjes”.

I mars retter vi søkelyset på inkluderende arbeidsliv og sosialt entreprenørskap. Vi er både stolte og glade for å kunne fortelle at vi har både én sentral og to lokale foredragsholdere 28. mars: Johan H. Andresen er den “sentrale” – eieren av Ferd – og de to lokale er Ann-Monica Strømme Borhaug, adm. direktør Personalpartner AS, og Tor Bror Fredrik Kjærnes, adm. direktør KIAS Gruppen. De som ønsker, kommer til dette medlemsmøtet kl. 16.00, så spiser vi medlemsmiddag kl. 16.30 før medlemsmøtet kl. 17.30. Marsmøtet avrundes innen kl. 19 på grunn av generalforsamlingen.

28. mars kl. 19.00 avholder Moss Industri- og Næringsforening sin generalforsamling på Hotel Refsnes Gods. Saker iht. vedtektene. Fristene er som følger:

  • Åtte – 8 – uker før, det vil si tirsdag 31. januar 2023: Generalforsamlingen bekjentgjøres for medlemmene.
  • Fire – 4 – uker før, det vil si tirsdag 28. februar: Frist for å melde inn saker som ønskes behandlet på generalforsamlingen (saker som ikke vedtektsfestet). Saken(e) sendes til pm@mossindustriforening.no, eller ebw@mossindustriforening.no eller post@mossindustriforening.no
  • To – 2 – uker før, det vil si tirsdag 14. mars 2023: Generalforsamlingsdokumentene sendes alle betalende medlemmer.

Medlemmene ble gjort kjent med generalforsamlingsdatoen 23. desember 2022 i “Siste nytt fra MIN” som ble sendt alle. Allerede 14. desember 2022 ble datoen for generalforsamlingen publisert på foreningens hjemmeside.

Vi gjør et nytt forsøk med å få Forsvarssjefen på besøk: Torsdag 20. april 2023 kl. 17.30 – 19.30 i møtesal “Vanity Fair”, Hotel Refsnes Gods. Merk at dette arrangementet er kun møte, ikke middag!

I april gjør vi en “vri”. Hele seks medlemsbedrifter åpner sine “porter” for å ta i mot MIN-medlemmene til besøk fra kl. 17.30 – 19.30. Det blir hverken mingling eller medlemsmiddag denne dagen: Tirsdag 25. april. Invitasjon blir sendt ut i ekstra god tid på grunn av påsken. Bedriftene med sine respektive ledere er:

  • Aker Solutions Moss, daglig leder Ove Arnesen.
  • Autoria Nordlie AS, daglig leder Terje Nordlie.
  • Moss Havn, havnesjef Øystein Høsteland Sundby. Antallsbegrensning.
  • Storybold, daglig leder Inger Marie Spange.
  • Wagle Chartering, daglig leder André Borge. Antallsbegrensning.
  • Wärtsilä Moss, daglig leder Sigurd Some Jenssen.

Opplegget er slik at den enkelte selv tar seg til bedriften man har meldt seg på til for å besøke. Vi oppfordrer til samkjøring! Invitasjon kommer!

Vårens siste medlemsmøte er berammet til tirsdag 30. mai. Da møtes vi igjen til mingling, middag og møte fra kl. 16.00 til kl. 19.30. Temaet denne gangen blir “Valget 2023”! Vi stiller spørsmålet hvilket parti som gjør hva for MINs medlemmer? Ordfører i Moss, Hanne Tollerud fra Arbeiderpartiet er allerede bekreftet. Utfordrer Simen Nord fra Høyre har også bekreftet at han kommer. Og flere ordførerkandidater vil bli invitert!

Moss Industri- og Næringsforening ønsker medlemmene velkommen til et godt og aktivt 2023!

You might be interested in …