Om organisering av opplevelsesnæringen i Mosseregionen

Kommunedirektør Hans Reidar Næss i Moss kommune inviterte sist uke til møte med en rekke lokale og regionale organisasjoner. Tema: Hvordan skal opplevelsesnæringen i Moss & omegn organiseres? Fra Moss Industri- og Næringsforening MIN deltok styreleder Peter C. Mollatt med daglig leder Ellen B. Wickstrand som bisitter.

Fra venstre: Kommunedirektør Hans Reidar Næss, Moss kommune. Ellen B. Wickstrand, MIN. Peter C. Mollatt, MIN. Kst. styreleder i Råde Næringsforening (ue), Trine Andersen Johannessen. Kommunedirektøren i Våler kommune, Ivar Nævra. Daglig leder Kristin Utakleiv, Moss i Sentrum AS. Finn Grønseth, daglig leder På Høyda Midt i Moss AS. Styreleder Ida Merete Petzold Andberg, På Høyda Midt i Moss AS. Visit Greater Oslo med hhv styreleder Lasse Juhani Aarstrand og daglig leder Knut Five Aandal. Terje Pettersen, koordinator Mosseregionen Interkommunalt Politisk Råd. Også tilstede på møtet var adm. direktør Yngvar Trandem, MNU AS. Daglig leder Tina Leqvamb, Vestby Næringsforum. Hans Olav Bjerketvedt, styreleder blant annet i Moss Gårdeierforening. Møtet fant sted onsdag 23. august på Hotel Jeløy Radio. Foto: Tina Leqvamb.

You might be interested in …