Gangås, Holvik, Landgren og Nord til årets siste medlemsmøte i Moss Industri- og Næringsforening

Tirsdag 28. november ønsker vi velkommen til årets siste medlemsmøte. Denne kvelden har vi gleden av å ha hele fire gjester som hver for seg og sammen skal se både bakover og fremover. Alle skal på hver sin måte kommentere både fortid, nåtid og fremtid. Foreningens gjester er:

  • Sjef PST Beate Gangås
  • Sjeføkonom Elisabeth Holvik, Sparebank 1 Gruppen
  • Ordfører Simen Nord, Høyre, Moss kommune
  • Arbeiderpartiets gruppeleder og fremste opposisjonsleder i Moss, Irene Hetmann Landgren

Tradisjonen tro kan alle dem som kan ta seg tid ankomme allerede kl. 16 for nettverking og mingling. Kl. 16.30 ønsker styreleder Peter C. Mollatt velkommen til bords når vi spiser en hyggelig to-retters medlemsmiddag i Restaurant Munch. Medlemsmøtet settes kl. 17.30 av møteleder, daglig leder i MIN Ellen B. Wickstrand. Og så avsluttes høstens arrangementer senest og innen kl. 19.30.

Medlemmene er velkomne til å ta med gjester til møtet. Det inngår i kontingenten. For dem som ønsker å spise middag med valgfri drikke faktureres måltidet samlet med kr. 650 per spisegjest.

Alle våre arrangement krever forhåndspåmelding – det gjelder både middagen og medlemsmøtet. Husk å oppgi matintoleranse, dersom du har det. Invitasjon kommer!

Hotel Refsnes Gods er fast møtested for alle arrangement i regi av Moss Industri- og Næringsforening MIN, om ikke annet oppgis.

You might be interested in …