Medlemsmøter våren 2024. Her er foredragsholdere, tema og datoer!

Moss Industri- og Næringsforening MIN har følgende medlemsmøteserie våren 2024:

• Februar: Tirsdag 27.02.24. Tema: Kunstig intelligens. Foredragsholder: Adm. direktør Bjørn Gjølme, Capus AS.
  • Mars: Tirsdag 19.03.24. Tema: Generalforsamling. Medlemsmøtet: Tema under arbeid.
  • April: Tirsdag 23.04.24. Tema: Bedriftspresentasjoner. Foredragsholdere: Daglig leder Sven G. Rambech, Facilitator AS. Administrasjonsleder Knut Erlend Hjort-Johansen, Frelsesarmeens Ressurssenter Jeløy. Byråleder Trond A. Gulbrandsen, Leonberg Reklamebyrå AS.
  • Mai: Tirsdag 28.05.24. Tema: Den aktuelle sikkerhetssituasjonen – rikets sikkerhet. Foredragsholder: Sjef PST Beate Gangås.

Alle medlemmer mottar invitasjon senest to uker før medlemsmøtet. Her inviterer vi til mingling, middag og møte. Vi begynner kl. 16.00 og avslutter senest og innen kl. 19.30. Alle møtene i Moss Industri- og Næringsforening MIN avholdes på Hotel Refsnes Gods, om ikke annet oppgis.

For medlemmene er det rikelig anledning til å ta med kolleger, ledergruppen, medarbeidere eller forretningsforbindelser. Kontingenten inkluderer dette. Vi har særskilt påmelding til både møtet og middag. Middagen faktureres den enkelte spisegjest og er ikke inkludert i kontingenten.

You might be interested in …