Medlemsmøtet om Kunstig Intelligens KI – vårens første tema tirsdag 27. februar 2024 på Hotel Refsnes Gods!

Vi ønsker velkommen til vårens første medlemsmøte tirsdag 27. februar 2024 kl. 17.30 på Hotel Refsnes Gods. Invitasjon er sendt ut og påmelding pågår.

Foredragsholder er adm. direktør Bjørn Gjølme i Capus AS som er ett av Norges ledende rekrutteringsbyrå. Gjølme vil særlig gi KI og rekruttering/personal oppmerksomhet. Dette er altså ikke et møte hvor KI generelt vil bli omtalt, men tvert om vil Gjølme belyse mange sider ved kunstig intelligens og personal.

Dette bør være et tema og en vinkling som angår de fleste! Ønsker du å nettverke i forkant av møtet, er du velkommen allerede fra kl. 16.00. Og vil du spise en hyggelig og velsmakende medlemsmiddag er du velkommen til det også! Påmelding er påkrevet!

Vel møtt! Påmelding til ebw@industriforeningen.no Håper vi sees!

You might be interested in …