Solid avslutning av vårens program med Sjef PST!

Endelig kunne Moss Industri- og Næringsforening MIN ønske Sjef PST Beate Gangås varmt velkommen til medlemsmøte i foreningen. Gangås holdt et givende foredrag. Hun tok oss med gjennom trusler, problemer, utfordringer og muligheter i det sikkerhetspolitiske landskapet. Spørrelysten var stor og hun svarte velvillig så langt det er mulig å svare for en som er selveste sjefen for de hemmelige tjenester! Fremsnakk ble det også at PST sin egen Podkast psst. På innsiden av PST. Vårens siste møte ble en flott avrunding av en innholdsrik møterekke.

Nasjonal trusselvurdering 2024 er den Sjef PST Beate Gangås holder i hånden. Alle bilder i dette dokumentet er KI-genererte! Til høyre står styreleder i Moss Industri- og Næringsforening MIN, adm. direktør Karsten Hansen, Skolt. Foto: EBW.
Vårmøtet i MIN ble avholdt tirsdag 28. mai på Hotel Refsnes Gods, Jeløy. Her sees møteleder Ellen B. Wickstrand i samtale med Sjef PST Beate Gangås. Maimøtet hadde 56 påmeldte deltagere og 24 av dem valgte å spise en velsmakende medlemsmiddag først. Foto: Heidi Solstad Svensen.

You might be interested in …