Høstens medlemsmøter med rikt innhold – fra styrearbeid til fotball!

Medlemsmøtene i Moss Industri- og Næringsforening begynner igjen tirsdag 27. august. Så går det slag i slag den siste tirsdagen i måneden til og med november. Alle medlemsarrangement i MIN avholdes på Hotel Refsnes Gods, Jeløy. Her er møtedatoene:

August: Tirsdag 27. august kl. 16.00 – 19.30 (selve medlemsmøtet begynner kl. 17.30. Det gjelder alle medlemsarrangement).

September: Tirsdag 24. september kl. 16.00 – 19.30.

Oktober: Tirsdag 29. oktober kl. 16.00 – 19.30.

November: Tirsdag 26. november kl. 16.00 – 19.30. NB! Julemøte!

Invitasjon til medlemsmøtene sendes ut (senest) to uker før medlemsmøtet avholdes. Vi har en ytre tidsramme fra kl. 16.00 for dem som vil mingle og spise en velsmakende medlemsmiddag, og med avslutning senest og innen kl. 19.30 som er medlemsmøtets slutt.

Som medlem har du full anledning til å ta med deg lederkolleger såvel som ansatte og forretningsforbindelser. Betalt kontingent dekker dette. Ønsker du å spise en hyggelig og velsmakende medlemsmiddag først, vi setter oss til bords kl. 16.30, vil du bli fakturert for dette særskilt.

Velkommen til høstens program i regi av Moss Industri- og Næringsforening MIN! Jeg ser frem til å ønske nettopp deg varmt velkommen!

You might be interested in …