MIN presenterer medlem Witelcom

MIN presenterer medlem Witelcom

Witelcom sine trådøse bredbåndsløsninger sørger for at innbyggerne på landsbygden i Thailand får høykapasitets bredbånd og at Justisdepartmentet i Brasil kunne sette igang sitt landsomfattende prosjekt av kameraovervåkning til bekjempelse av kriminalitet og narkotikatrafikk. Software til radione og management software er utviklet av Witelcom sine egne ingeniører på lokalene våre på Dilling.

Overvåkning
Mer enn 100 byer i Brasil har fått montert høyoppløselig kameraer som krever høy kapasitets radioer for en god problemfri overføring av signaler. Sammen med Cisco og svenske AXIS kameraer ble Witelcom valgt for dette prestisje prosjektet.

Internett tilbyding
Når Thailand sitt største mobiltelefon selskap skulle starte med å tilby internett utenfor bynære strøk, trengte de en leverandør som kunne levere en komplett løsning med det siste innen radioteknologi og en ”end to end løsning”. Witelcom sin løsninger ble valgt fordi vi tilbyr en full løsning,, og ikke bare radioer.  Løsningen er designet for masse utrulling av radioer med minimal opex og modellen er skalerbar. I dag har over 50 000 husstander i Thailand Witelcom sine radioer på husveggen og nyter trdløst bredbånd på over 10mbps og nettet er i stadig utvidelse.

 

Witelcom overvåking