Styret og ansatte

Peter C. Mollatt

Styreleder
Peter C. Mollatt jobber som midlertidig leder og/eller senior interims ressurs i forskjellige prosjekter knyttet til strategi, forretningsutvikling og snuoperasjoner. Han har over 15 års ledererfaring fra norsk og utenlandsk prosessindustri, samt mange års erfaring fra bank, entreprenør- og rådgiver bransjen med fokus på økonomi, marked og kjøp og salg av virksomheter. Utdannet Siv.øk fra København og en MBA fra USA.

Hilde Fløgstad

Nestleder
Hilde Fløgstad er produksjonsdirektør i Contiga AS, Norges største leverandør av råbygg med prefabrikerte elementer i stål og betong. Hilde har med det ansvar for drift og utvikling av seks fabrikker. Hun har en MSc i Logistikk og Supply Chain Management fra Cranfield University i England og en MBA fra NHH og 20 års erfaring fra diverse stillinger i ulike deler av verdikjeden, alle knyttet til vareflyt.

Heidi Solstad Svensen

Styremedlem
Heidi Solstad Svensen er i dag ansatt som Administrerende Direktør hos SEW-Eurodrive AS, en global markedsleder innen elektromekaniske drivutrustninger.
Arbeidserfaring har hun blant annet fra konsernet International Paper innenfor kvalitetssikring i prosessindustrien, samt ledelse og salg fra automatiseringsindustrien. Utdannelsen er innenfor kjemi, kvalitetssikring, ledelse og strategi.

Erik Ølstad

Styremedlem
Erik Ølstad, Fabrikksjef Rockwool, Moss

Dag Gløer Aarum

Styremedlem
Dag Gløer Aarum er daglig leder i Tronrud Engineering Moss, som er leverandør av tynnplateløsninger til norske og utenlandske kunder.
Tidligere erfaring fra produksjonsledelse i Loyds Industri, samt prosjektledelse og salg innen automatiseringsløsninger til industrien.
Utdannet maskiningeniør og bedriftsøkonom.

Vegard Sundby

Styremedlem
Vegard Sundby er adm. direktør i EVR Norge AS.